Fotografering inkl bilder/produkter

Vi älskar bilder. Vi vill sälja förstoringar. Vi vet att en bild på väggen ger mer glädje än en bild i datorn, därför vill vi sälja färdiga produkter till våra kunder. Vi har 25 års erfarenhet av hantverket i det här yrket, och det är hemskt att se vilka usla kopior kunder kan få från “labb”.

Om du väljer och betalar för något av nedanstående paket (innan fotograferingen eller vid fotograferingen) får du möjlighet att plocka ut bilder för hela beloppet. Ni betalar alltså inget extra för tiden/jobbet vi lägger ner vid och efter fotograferingen. Ni beställer bilder för hela beloppet, och vi göra fotograferingen gratis.

metall 10x12.jpg

9500:-

Bilder/produkter för ett värde av 9500:- samt en fotografering där ni kan välja att ta bilder både inne och ute. Vi träffas innan för att planera fotograferingen, kläder och ev rekvisita. Här har ni budget för att välja några av våra mest exclusiva fotoböcker, stora förstoringar och kanske nån bild till “mormor och morfar”.

WJ 029webb.jpg

5500:-

Bilder/produkter för ett värde av 5500:- samt en 60 minuters fotografering inne eller ute på vald plats i Karlskoga. Vi fotograferar med variation för att kunna skapa snygga förstoringar och roliga fotoböcker.

FN 052b.jpg

3000:-

Bilder/produkter för ett värde av 3000:- samt en 30 minuters fotografering i studion. Vi fotograferar mot samma bakgrund för att bilderna ska passa tillsammans på väggen. Ni väljer mellan ljus eller mörk bakgrund.