Företag

Du som är företagare är varmt välkommen att kontakta oss för en offert utifrån era önskemål. Med rätt bilder har du möjlighet att stärka företagets budskap . Vi kan leverera de klassiska porträtten, men även mer kreativa bilder som sticker ut.

 
S O 0080w.jpg

Personalen

Personalbilder är ofta en del av första intrycket av ett företag. Personalen är ansiktet utåt. Att låta personalen få känna sig viktig nog att få bilderna tagna av en proffesionell fotograf höjer också känslan av att vara betydelsefull för företaget.


Verksamheten

Vilka är ni, vad gör i och vad säljer ni? Ge era kunder en inblick i verksameten. Låt bilderna tala. Med rätt bilder har du möjlighet att stärka företagets budskap.

u-recycle.jpg

gryt mont.jpg

Produkter& Miljö

Reklambilder för annonser, hemsidor, och sociala medier stärker ert budskap. Bygg upp en bildbank med bilder från företaget.


Namnangivelse/fotocredit

I dagens digitala värld är det många bilder som flyter runt och många tror att det är ok att slänga ut sin personalbild på olika web-platser som t ex Facebook. Vi tycker det är helt okej så länge fotocredit anges vid bilder. -Skriv vem som tagit bilden.

Namnangivelse/Fotocredit: Under en artikel i tidningen står det vem som skrivit artikeln. Och under foton i tidningar står det vem som tagit bilden. Detta gäller även för uppdragsbilder. Fotografens namn skall anges vid all publicering, samt digital media.