Gravid


Varje graviditet är unik och att fånga detta ögonblick är ett minne för livet. För att du ska känna dig så bekväm som möjligt är även Åsa med under alla gravidfotograferingar.

Paket 1: Vi fotograferar dig och din mage på vald plats (vilket ger dig möjlighet att fånga de mest magiska bilder i nån av våra vackra miljöer som passar den här typen av fotograferingar). Vi avsätter 2 timmar för din fotograferingen. Vi jobbar lugnt och har möjlighet att ta ut “svängarna lite” Pris 6000:- där ni har bilder /produkter för 5500:- innestående.

Paket 2: Vi fotograferar dig och din mage i vår studio. Vi avsätter 1 timma för fotograferingen. Pris 3500:- där ni har bilder/produkter till ett värde av 3000:- innestående.

Skulle du vilja ha med din partner eller era barn på några bilder går det bra, säg bara till så bokar vi lite extra tid. Tänk på att välja matchande kläder/underkläder. Gärna diskreta färger. Skulle ni ta med fler barn hit är det bra om det finns en person extra som kan ägna sig åt dom så att du kan koncentrera dig på din fotografering.


linda.jpg

Ute i naturen

Vi fotograferar gärna magen uti naturen. Under årets kallaste månader är det viktigt att välja klädsel som lämpar sig för temperaturen men också för bilderna. Att välja plagg som estetiskt vackra är A och O för att få en lyckad slutprodukt. Fråga gärna så bollar vi ideér.

Sa  016a.jpg

Vi rekommenderar:

Vår erfarenhet är att det lämpar sig att ta bilderna i vecka 30-36. Då är magen stor, men du är fortfarande ganska rörlig.

Tänk på att vara ute i god tid. Bra att boka minst en månad i förväg för att få en tid som passar dig.

1webb.jpg

Tips inför fotograferingen:

Det är extra snyggt om du har dina naglar fixade inför fotograferingen då händerna ofta syns på bild.

Ha LÖST åtsittande kläder innan fotografering. Undvik gärna bh på vägen hit då den lämnar märken i huden.