Newborn

Den här typen av fotografering görs när bebisen är 3-20 dagar gammal. Ju yngre ju bättre!

 
FS 030 header.jpg

Nyfödd

Att få dom här små bebisarna poserade och avslappnade kräver tid och tålamod. Det är inte ovanligt att en “newborn fotografering” tar 2-3 timmar. Och det är oftast för att det går åt extra tid att amma, byta blöja och söva bebisen så att den sover djupt och kan poseras som vi önskar.

Vi värmer upp studion till en behaglig temperatur för en naken bebis. Det finns lådor, filtar, blöjbyxor att tillgå.

Livia.jpg

Bildpaket delux, pris 6000:-

Vi avsätter 2 1/2 timma i studion för fotografering. Ni har möjlighet att hinna med både vaken & sovande bebis. Vi kan ta bilder på barnet med kläder ni själva tagit med samt bilder i någon av våra baby-mössor. Vi blandar med ljusa och bakgrunder för att ha möjlighet att beställa våra fina foto-böcker med stor variation.

I paketet ingår bilder till ett värde av 5500:-

(önskar ni köpa fotograferingen utan bildpaket betalar ni 1500:- och köper till bilder till ord pris på den bokade bildvisningen)

30x40 webbjpg.jpg

Bildpaket standard, pris 4000:-

Vi avsätter 1 1/2 timma i studion för fotografering. Vi försöker få med både vaken och sovande bebis. Vi rekommenderar att samma bakgrund för att kunna välja produkter som fungerar snyggt tillsammans på väggen. Så fundera på om ni gillar ljus eller mörk bakgrund.

I paketet ingår bilder till ett värde av 3400:-

(önskar ni köpa fotograferingen utan bildpaket betalar ni 1200:- och köper till bilder till ord pris på den bokade bildvisningen)