OBS OBS OBS : ONSDAG DEN 3e JUNI MÅSTE VI STÄNGA BUTIKEN. VI ÄR PÅ UPPDRAG UTANFÖR STUDION OCH HAR INTE MÖJLIGHET ATT TA KÖRKORT PÅ DROP-IN SOM ANNARS UTLOVAS PÅ ONSDAGAR. Men ring och lämna ditt namn och nummer på svararen så kan vi boka in dig i morgon torsdag istället.

SEMESTERTIDER VECKA 29, 30 & 31: endast öppet fm mellan 10.00-13.00 . För att komma en annan tid krävs tidsbokning. Drop-in fotografering för körkort/id kort onsdag den 10/7, 17/7 och 24/7 mellan kl 10-13.

Onsdagar 10-13 & 14-17 , drop in för körkort och id-kort. Pris 250:- Om du vill hjälper vi dig klistra fast bilden så ta med pappren du fått från transportstyrlesen.

För att komma övriga tider krävs tidsbeställning. Ring så bokar vi in dig. Vid tidsbeställning betalar du 350:-

Skulle du behöva bilder till en visumansökan fixar vi det också, men läs på vad som krävs: vilken storlek på bild? färg eller svartvit? finns det max /minimi mått på huvudet? Dom flesta länder godkänner inte glasögon, men några få undat finns. Skriv gärna ner allt du hittar om bildinstruktioner innan du kommer till oss.

Digital bild 300:- kräver tidsbokning (då studion och fotograf ska vara ledig). Ta reda på exakt i vilka mått den digitala bilden ska vara. Bilden levereras i mail dagen efter fotograferingen. Digital bild och 4st foton 500:-


visitkort körkort.jpg