Hur går det till?

BOKA TID Du ringer och berättar i korta drag vad du önskar, vi bokar en lämplig tid anpassad efter dina önskemål. Fotograferingar sker vardagar 10-17 (barn under 4 år önskar vi fotografera före 16.00).


FOTOGRAFERING Ni kommer till studion (kom hellre fem minuter sent än tjugo för tidigt). När vi är klara med fotograferingen bokar vi in en lämplig tid för bildvisning. Den bokar vi in ca 4 veckor fram. I samband med fotograferingen betalar ni valt bildpaket. Ca en vecka senare får ni ett mail med inlogg till ert webbgalleri. Under dom kommande 8 veckorna finns galleriet tillgängligt för att ni i lugn och ro ska kunna sortera ut era favoriter.


BILDVISNING På er bokade bildvisning kommer ni se bilderna på en större skärm för att lättare kunna göra era bildval. Ni har också möjlighet att klämma och känna på våra produkter. Tillsammans med vår kunskap och erfarenhet hoppas vi kunna ta fram produkter som passar ert hem.


TILLVERKNING: I våra lokaler har vi egen tillverkning av våra produkter. Vi skräddarsyr dina bilder med laminat, canvas och ramar. Ett hantverk från grunden som blir till minnen för livet. Vi vill skapa bilder som får leva kvar i familjen i generationer framöver.


HÄMTNNING AV DIN BESTÄLLNING När din beställning är klara att hämta (ca 2-5 veckor efter beställningen) får ni ett SMS med en tid då ni kan hämta era bilder. Passar inte tiden ringer ni oss så bokar vi en ny tid.