Fotografen Saxin » När endast det bästa är gott nog

Öppettider

Butikens servicetider är : tisdag, onsdag och torsdag 10-13 & 14-17  

påskveckan: onsdag öppet 10-13, sen är butiken stängt skärtorsdag och långfredag.

Vi försöker att i största möjliga mån hålla våra öppettider, men det händer att vi måste stänga studion för att åka ut på jobb. Vi ber därför alla kunder att ringa innan, kolla så att vi finns här och att vi har tid att hjälpa dig. På så vis slipper ni åka hit i onödan och vi slipper känslan av att inte kunna hjälpa till när du står i butiken.

 

Fotografering av nyföddda bebisar till tidningen: From 2018 kommer tidningen att ta betalt för införande av nyfödd-bild och tidningen har därmed sagt upp vårt samarbete och det blir kunden som själv får boka och bekosta annonsen. Detta är inte vårt beslut och inget vi kan påverka.

Nytt för i år ang. nyföddfotografering:

  • Tidsbokning krävs och kunden själv får ombesörja införandet och dom kostnader tidningen tar ut (det är inte längre gratis i KT/Kuriren).
  • Köper ni bilder av oss bjuder vi på filen och fotograferingen.
  • Vill ni bara fotograferas och köpa en bildfil är priset 200:- och täcker kostnaden för vårt jobb med fotografering, att redigera bilden och maila en anpassad fil till dig som kund (filen är anpassad för tryck i tidningen, vilket är en mindre fil).
  • tel: 36676 el mail: info@fotografensaxin.se
M o r e   i n f o